Om BIIC

BIIC har mange års erfaring med støbning af undergulve og er eksperter på området. Derfor kan vi altid sikre den bedste kvalitet i alle dele af støbningen. Vi løfter opgaver i større og mindre omfang alt efter behov, og vi indgår som en aktiv rådgivningspartner i dit projekt.

En koordineret indsats

I forbindelse med byggeprojekter er god planlægning og overholdelse af deadlines altid en afgørende faktor. Hos BIIC arbejder vi derfor fokuseret på at understøtte din projektplan. Dette gør vi ved altid at have et godt overblik samt sikre en god kommunikation både internt og eksternt.

Biic medarbejder med udjævner
Biic medarbejder med udjævner
Biic Politerm BLU undergulv
Biic medarbejder med udjævner

Slidstærke og miljøvenlige undergulve

Vi leverer slidstærke undergulve med god trykstyrke og isoleringsevne. Dette kombinerer vi med et fornuftigt fokus på bæredygtighed, hvorfor vi benytter de mest miljøvenlige maskiner og materialer.

Thermobeton Politerm BLU

Fra diesel til el

Som en del af vores ønske om at være en del af bæredygtige byggerier, er vi igang med at skifte vores diesel-pumper ud. Vi har derfor investeret i nye el-pumper som allerede er i drift flere steder i landet.

Ønsker du et tilbud på støbning af undergulv?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt og behov.

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies til at analysere trafikken på denne hjemmeside, samt til at tilpasse vores indhold og annoncer til dig. Vi deler nogle oplysninger om din brug af hjemmesiden med vores partnere.Ved at trykke på “Accepter alle” tillader du alle ovenstående formål. Ønsker du kun at give tilladelse til specifikke formål skal du blot tilvælge disse og trykke på “gem”.