Biic politerm blu undergulv

Vi støber hele undergulvet

Hos BIIC varetager vi hele processen fra rådgivning til støbning. Vi arbejder hver dag på at være en kompetent partner med øje for kvalitet og effektivitet. Derfor varetager vi hele processen, inklusiv slidlagsgulve og trinlydsdæmpning.

Vores eksperter støber undergulve i både store og små byggerier på tværs af hele Danmark. Derfor har vi den fornødne erfaring til at støbe dine nye undergulve.

Danpor Politerm BLU

Thermobeton af høj kvalitet

Vi støber første del i thermobeton som fremstilles med Politerm® BLU hvilket giver mange fordele. Blandt fordelene er god isoleringsevne og trykstyrke, som er vigtigt i alle undergulve. Produktet svinder ikke under påførings- eller hærdningsfasen og vi kan dermed garantere et veludført stykke arbejde. Blandingen udføres direkte på byggepladsen, og giver dermed en stor fleksibilitet i støbningen af undergulvene.

Thermobeton

Grønnere undergulve med Politerm®  BLU

Vi benytter BASFs Biomass Balanced EPS-perler (Styropor® BMB), som reducerer CO2 aftrykket med op til 80% sammenlignet med standard EPS-produkter. Dette gør vi fordi vi ønsker at være en del af fremtidens bæredygtige byggerier, og har stort fokus på at blive en grønnere aktør i byggebranchen.

Politerm BLU perler

Støbte undergulve med trinlydsdæmpning

Hos BIIC tilbyder vi også trinlydsdæmpning som en del af støbningen af undergulve. Trinlydsdæmpning er altid en stor fordel i etagebyggerier, da det sikrer at undergulvet også reducerer støjen fra over- og underboen.

Danpor Politerm BLU

Slidlag udjævner undergulvet

Sidste del af undergulvet er slidlaget som vi altid støber i den nødvendige tykkelse. Slidlaget består af cement, sand og vand som også blandes direkte på byggepladsen. Derefter pumper vi ind og jævner overfladen så eventuelle niveauforskelle er udjævnet. Når slidlagsgulvet har hærdet tilstrækkeligt, er der klar til at der kan lægges belægning på.

Undergulv

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi bruger cookies til at analysere trafikken på denne hjemmeside, samt til at tilpasse vores indhold og annoncer til dig. Vi deler nogle oplysninger om din brug af hjemmesiden med vores partnere.Ved at trykke på “Accepter alle” tillader du alle ovenstående formål. Ønsker du kun at give tilladelse til specifikke formål skal du blot tilvælge disse og trykke på “gem”.